Καθαρισμός χαλιών:  Γιατί θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικό.

Καθαρισμός χαλιών: Γιατί θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικό.

Όταν το καλοκαίρι πλησιάζει και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, μια εργασία που δεν μπορεί να αποφύγει κανένα νοικοκυριό, είναι ο καθαρισμός χαλιών. Σίγουρα η δουλειά αυτή είναι μια αρκετά βαρετή και κουραστική διαδικασία, όμως δεν είναι αυτός ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο είναι προτιμότερο να την αναθέσετε σε κάποιον ειδικό.

 

Τα χαλιά του σπιτιού είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε φθορές που προκαλούνται είτε από εμάς τους ίδιους, τα αγαπημένα μας κατοικίδια ή άλλους παράγοντες που πολλές φορές δεν είναι ορατοί ούτε με γυμνό μάτι. Εύλογα, λοιπόν, γίνονται πυρήνας σκόνης, λεκέδων, βρωμιάς και φυσικά μικροβίων. Εσείς πόσο σίγουροι είστε ότι μπορείτε να τα αφαιρέσετε αποτελεσματικά μόνοι σας;

 

Ο καθαρισμός χαλιών διαφέρει ανάλογα με το υλικό.

 

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι πως κάθε χαλί έχει τις ιδιαιτερότητές του, καθώς τα υλικά τους παρουσιάζουν ποικιλομορφία και διαφορετικό τρόπο καθαρισμού, ανάλογα με τις προδιαγραφές τους. Οι επαγγελματίες ταπητοκαθαριστές είναι εξειδικευμένοι και εξοικειωμένοι με όλους τους τύπους χαλιών και τις ίνες τους και ως εκ τούτου είναι σε θέση να γνωρίζουν τη μέθοδο καθαρισμού που ενδείκνυται κάθε φορά για το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού. Είναι εκείνοι που γνωρίζουν την κατάλληλη διαδικασία για να μείνουν τα χαλιά σας καθαρά σε βάθος και να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους.

 

 

 

Απαλλαγείτε από τους μόνιμους λεκέδες.

 

Είναι σίγουρα ενοχλητικό να ανακαλύπτετε σημάδια στο χαλί σας, που δεν υπήρχαν εξαρχής. Ίσως εκείνο το βράδυ που διασκεδάζατε με φίλους στο σπίτι, λίγο κόκκινο κρασί χύθηκε από απροσεξία ή λίγη σοκολάτα που έτρωγαν τα παιδιά σας λέρωσε το αγαπημένο σας χαλί. Όσο κι αν προσπαθήσατε να απαλλαγείτε από το λεκέ, αυτός επιμένει να βρίσκεται εκεί. Ο καθαρισμός λοιπόν των χαλιών δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο μπορεί να νομίζατε, καθώς ορισμένοι λεκέδες χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση, προκειμένου να αφαιρεθούν. Οι επαγγελματίες ταπητοκαθαριστές διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία που απαιτεί ο καθαρισμός χαλιών και βρίσκονται σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά, ακόμα και τις δυσκολότερες περιπτώσεις λεκέδων.

 

Εξοντώστε τους παγιδευμένους ρύπους.

 

O επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών καθίσταται αναγκαίος την άνοιξη, καθώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα ατμοσφαιρικοί ρύποι, σκόνη, βρωμιά αλλά και διάφορα αλλεργιογόνα στοιχεία εγκλωβίζονται στις ίνες του χαλιού ή της μοκέτας σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι μοκέτες και τα χαλιά σας να μετατρέπονται σε επικίνδυνες εστίες μικροβίων και τοξικών βακτηριδίων που μόνο με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία των έμπειρων ταπητοκαθαριστών μπορούν να εξοντωθούν. Ο σωστός λοιπόν καθαρισμός χαλιών εξασφαλίζει, όχι μόνο την άψογη αισθητική εικόνα του χαλιού ή της μοκέτας, αλλά πρωτίστως διασφαλίζει την υγεία τη δική σας και της οικογένειάς σας.

 

Αφήστε τη δύσκολη δουλειά στους ειδικούς.

 

Αναθέτοντας τον καθαρισμό των χαλιών σας σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο, γλυτώνετε κούραση και ταλαιπωρία, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο για να τον διαθέσετε σε πιο ευχάριστες και δημιουργικές ενασχολήσεις. Αφήστε λοιπόν άλλους να ¨καθαρίσουν¨ για εσάς !

 

Ήρθε η ώρα να εμπιστευτείτε τον καθαρισμό των χαλιών σας στα εξειδικευμένα συνεργεία μας για την εξασφάλιση απόλυτης καθαριότητας και υγιεινής !