Ο οικιακός καθαρισμός γίνεται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, με σύγχρονο εξοπλισμό, και με την χρήση πιστοποιημένων οικολογικών – υποαλλεργικών προϊόντων. Προσφέρει ανανέωση στα έπιπλα σας, στον χώρο σας, γρήγορα, εύκολα και κυρίως οικονομικά!
Έπιπλα, στρώματα και χαλιά καθαρίζονται εις βάθος – όχι μόνο επιφανειακά, ενώ παράλληλα απολυμαίνονται. Οι λεκέδες εξαφανίζονται, τα χρώματα αναζωογονούνται και οι δυσάρεστες οσμές εξαλείφονται.

Κατά την διαδικασία δεν προκαλείται αναστάτωση στον χώρο, ενώ ο χρόνος στεγνώματος είναι αρκετά σύντομος.

Η εταιρεία μας χορηγεί πιστοποιητικό χρήσης οικολογικών προϊόντων, σε όλους τους πελάτες, μετά το πέρας των εργασιών.

Το καθάρισμα των σαλονιών είναι μια ομολογουμένως δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Με την πολυετή εμπειρία και γνώση των τεχνικών της Myclean καθώς και με τον σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό των συνεργείων μας εξασφαλίζεται η επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για τον καθαρισμό των επίπλων σας.

Αρχικά, και σε περίπτωση που υπάρχουν έντονοι λεκέδες (π.χ. λάδι, αναψυκτικό, στίγματα μούχλας κτλ.), κάνουμε προ- ψεκασμό με ειδικό spot-remover (ξελεκιαστικό), το οποίο αφήνουμε να δράσει για λίγα λεπτά.
Κατόπιν πλένουμε όλες τις πλευρές του καναπέ με επαγγελματική μηχανή ψεκασμού/ απορρόφησης, η οποία φέρει ειδικό διάλυμα οικολογικού απορρυπαντικού με απολυμαντικές ιδιότητες, πετυχαίνοντας έτσι βαθύ καθαρισμό και απολύμανση του σαλονιού σας.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αφήνουμε τον καναπέ για λίγες ώρες ώστε να στεγνώσει εντελώς.

 • Σε περιπτώσεις μόλυνσης των επίπλων σας από παρασιτικά έντομα (κοριοί, ψύλλοι κ.τ.λ.) η εταιρεία μας αναλαμβάνει την Απολύμανσή τους καθώς και του χώρου που αυτά βρίσκονται και εν συνεχεία είναι απαραίτητη η εφαρμογή βιολογικού καθαρισμού στα έπιπλα αυτά.

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από το αποτέλεσμα του βιολογικού καθαρισμού σε έπιπλα και καναπέδες, αλλά και το αναλυτικό μας βίντεο στο οποίο σας δείχνουμε βήμα προς βήμα την διαδικασία του καθαρισμού.

 

Η Myclean προσφέρει τις υπηρεσίες του κατ’ οίκον βιολογικού καθαρισμού των επίπλων του σαλονιού σας, στις ακόλουθες τιμές :

  • Καναπές 2 θέσεων : ύφασμα από 40€ και δέρμα από 50€.
  • Καναπές 3 θέσεων :ύφασμα από 60€ και δέρμα από 70€
  • Καναπές 4 θέσεων : ύφασμα από 70€ και δέρμα από 80€.
  • Καναπές 5 θέσεων : ύφασμα από 90€ και δέρμα από 100€.
  • Καναπές 6 θέσεων : ύφασμα από 100€ και δέρμα από 120€.
  • Καναπές 7 θέσεων : ύφασμα από 130€ και δέρμα από 140€.
  • Πολυθρόνα : από 20€.
  • Σκαμπό/υποπόδιο/πουφ : από 10€ – 20€ (αναλόγως το μέγεθος)
  • Ανάκλινδρο : από 15€ – 30€ (αναλόγως το μέγεθος)
  • Ταμπουρέ : από 10€ – 30€ (αναλόγως το μέγεθος)
  • Kαρέκλα τραπεζαρίας ή γραφείου : από 6€ (μόνο κάθισμα) και από 8€ (κάθισμα και πλάτη).

Σημείωση :

α) Ενδέχεται να υπάρξει έξτρα χρέωση (από 10-30€) για απομακρυσμένες περιοχές καθώς και για επιβαρυμένα έπιπλα (από κατοικίδιο, έντονες χρωστικές, εκτενείς λεκέδες, κ.α.) το ύψος της οποίας θα κυμανθεί ανάλογα με την επιβάρυνση,

β) Οι τιμές δεν εμπεριέχουν Φ.Π.Α.

Σας τονίζουμε ότι, σε περίπτωση που επιλέξετε μεμονωμένη υπηρεσία της οποίας η τιμή καταλόγου είναι κάτω των 30€, τότε η ελάχιστη τιμή χρέωσης για την επίσκεψη και τον κατ’ οίκον καθαρισμό θα είναι τα 40€.

Πώς θα νιώθατε αν ξέρατε ότι το στρώμα όπου κοιμάστε, είναι πιθανότατα το πιο βρώμικο σημείο μέσα σε ολόκληρο το σπίτι σας;  Ακόμη και αν δεν τους βλέπετε, τα στρώματα του σπιτιού σας φιλοξενούν αμέτρητους ανεπιθύμητους “κατοίκους”, όπως ακάρεα, μύκητες, μικρόβια και βακτηρίδια.
Πώς μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε; Με έναν βιολογικό καθαρισμό, με τον οποίο θα εξασφαλιστεί η σωστή υγιεινή του στρώματος σας και κατά συνέπεια η βέλτιστη ποιότητα ύπνου για εσάς και την οικογένεια σας!

 

Η διαδικασία του καθαρισμού του στρώματος είναι σύντομη και απλή :
Αρχικά εφαρμόζουμε σε κάθε πλευρά του στρώματος μια ειδική επαγγελματική μηχανή απορρόφησης στερεών η οποία φέρει λυχνία υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Η μηχανή αυτή, με παλμική κίνηση, ανεβάζει τα ακάρεα στην επιφάνεια του στρώματος, τα αδρανοποιεί ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση τους και τα απορροφά. Ταυτόχρονα απορροφά σκόνη, χνούδια και νεκρά κύτταρα.

Στην συνέχεια, σε περίπτωση που υπάρχουν έντονοι λεκέδες ( π.χ. ιδρώτας, μούχλα, ούρα, εμετός, αίμα, κλπ.) κάνουμε ψεκασμό με ειδικό spot-remover (ξελεκιαστικό) προϊόν το οποίο αφήνουμε λίγα λεπτά να δράσει.
Κατόπιν ξεπλένουμε όλες τις πλευρές του στρώματος με επαγγελματική μηχανή ψεκασμού/ απορρόφησης, η οποία φέρει ειδικό διάλυμα οικολογικού απορρυπαντικού με απολυμαντικές ιδιότητες και συστατικά που περιορίζουν την εξάπλωση των ακάρεων, της μούχλας και άλλων μυκητών-μικροβίων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τέλος, τοποθετούμε το στρώμα σε κάθετη θέση πάνω στο κρεβάτι και το αφήνουμε για μερικές ώρες να στεγνώσει εντελώς.

Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας, είναι πιστοποιημένα οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και εντελώς ακίνδυνα για παιδιά, βρέφη και άτομα με αλλεργίες, επομένως ακόμα και αμέσως μετά το πέρας της εργασίας μπορείτε να έρθετε άφοβα σε επαφή με τις επιφάνειες.

 • Σε περιπτώσεις μόλυνσης του στρώματός σας από παρασιτικά έντομα (κοριοί, ψύλλοι κ.τ.λ.) η εταιρεία μας αναλαμβάνει την Απολύμανση του στρώματος και της βάσης του καθώς  και του χώρου που αυτό βρίσκεται και εν συνεχεία είναι απαραίτητη η εφαρμογή βιολογικού καθαρισμού στο στρώμα.

Φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τα αποτελέσματα του βιολογικού καθαρισμού στρωμάτων μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Η Myclean προσφέρει τις υπηρεσίες του κατ’οίκον βιολογικού καθαρισμού των στρωμάτων σας, στις ακόλουθες τιμές :

 • Στρώμα κούνιας : από 10€ (στον χώρο μας, ή σε συνδυασμό υπηρεσιών)
 • Μονό στρώμα : από 30€
 • Ημίδιπλο στρώμα : από 35€
 • Διπλό στρώμα : από 40€
 • Υπέρδιπλο στρώμα : από 50€
 • Υπόστρωμα / ανώστρωμα : από 20€
 • Κεφαλάρι / Τραβέρσες / Ποδαρικό : από 10€ – 30€ (αναλόγως το μέγεθος του κρεβατιού)

Σημείωση :

α) Ενδέχεται να υπάρξει έξτρα χρέωση (από 10-30€) για απομακρυσμένες περιοχές καθώς και για επιβαρυμένα στρώματα, το ύψος της οποίας θα κυμανθεί ανάλογα με την επιβάρυνση,

β) Οι τιμές δεν εμπεριέχουν Φ.Π.Α.

Σας τονίζουμε ότι, σε περίπτωση που επιλέξετε μεμονωμένη υπηρεσία της οποίας η τιμή καταλόγου είναι κάτω των 30€, τότε η ελάχιστη τιμή χρέωσης για την επίσκεψη και τον κατ’ οίκον καθαρισμό θα είναι τα 40€.

Τα έμπειρα συνεργεία μας εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα τον καθαρισμό των μοκετών και των χαλιών σας στο χώρο σας. Καθαρίζουμε σε βάθος, απομακρύνοντας βρωμιά, λεκέδες και το περιττό χνούδι, με ελάχιστο χρόνο στεγνώματος για την άμεση χρήση του χώρου.

Τα χρώματα των χαλιών αναζωογονούνται, οι λεκέδες αφαιρούνται και τα χαλιά σας απολυμαίνονται σε βάθος, χωρίς να μείνουν υπολείμματα ή οσμές.

Για τον καθαρισμό των χαλιών ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία :

Σε πρώτη φάση γίνεται καθαρισμός με μια ισχυρή επαγγελματική σκούπα απορρόφησης που απορροφά οτιδήποτε βρίσκεται στο χαλί ή την μοκέτα και από τις δύο πλευρές (πάνω και κάτω).

Στην συνέχεια τα χαλιά πλένονται με ειδική περιστροφική μηχανή μονού δίσκου που φέρει βούρτσες από φυσική τρίχα και οικολογικό προϊόν καθαρισμού που δημιουργεί αφρό καθαρίζοντας σε βάθος.
Στην περίπτωση που τα χαλιά σας έχουν κρόσια, εφαρμόζεται τοπικός καθαρισμός με ειδικό προϊόν έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος με την χρήση ισχυρής σκούπας απορρόφησης τα υγρά από το προηγούμενο στάδιο του καθαρισμού απορροφώνται. Έτσι το χαλί μένει καθαρό και ελαφρώς νωπό, και στη συνέχεια το απλώνουμε σε χώρο που εσείς μας υποδείξετε.

Η Myclean προσφέρει την υπηρεσία κατ’οίκον καθαρισμού των χαλιών σας με χρέωση 6,00 €/μ², με ελάχιστη επιφάνεια τα 10μ².

Σας ενημερώνουμε ότι για μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας, η εταιρεία μας πλέον αναλαμβάνει την παραλαβή, τον καθαρισμό των χαλιών στις εγκαταστάσεις μας και την παράδοσή τους στον χώρο σας, διατηρώντας την ποιότητα του καθαρισμού και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Σημείωση :

α) Ενδέχεται να υπάρξει έξτρα χρέωση (από 10-30€) για απομακρυσμένες περιοχές,

β) Οι τιμές δεν εμπεριέχουν Φ.Π.Α.