Οι επιφάνειες που χρήζουν απαραιτήτως οικιακού βιολογικού καθαρισμού.

Οι επιφάνειες που χρήζουν απαραιτήτως οικιακού βιολογικού καθαρισμού.

Πόσο ασφαλείς θα νιώθατε αν γνωρίζατε πως κάποιες επιφάνειες μέσα στο χώρο του σπιτιού σας ενδέχεται  να βάλουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία σας ? Μέσα στο χώρο του σπιτιού μας δυστυχώς κυκλοφορούν διάφοροι ανεπιθύμητοι ¨επισκέπτες¨, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, καθώς δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι.

Πως μπορείτε να απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους ¨επισκέπτες¨;  Η λύση είναι ο οικιακός βιολογικός καθαρισμός !

Ο βιολογικός καθαρισμός, τουλάχιστο μία φορά το χρόνο, κρίνεται απαραίτητος για να εξασφαλιστεί ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον για σας και την οικογένειά σας ! Πιο συγκεκριμένα θα σας παραθέσουμε ορισμένες πληροφορίες για τον οικιακό βιολογικό καθαρισμό, δηλαδή σε ποιες επιφάνειες ενδείκνυται και ποια τα οφέλη του στην κάθε περίπτωση !

Ποιες επιφάνειες χρειάζονται οικιακό βιολογικό καθαρισμό;

 

  1. Στρώμα Κρεβατιού

 

Το πρώτο και σημαντικότερο σημείο μέσα στο σπίτι, που χρειάζεται οπωσδήποτε οικιακό βιολογικό καθαρισμό, είναι το στρώμα του κρεβατιού σας. Θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε γι’ αυτό, παραθέτοντας μερικές αρκετά ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, που πιθανότατα δεν γνωρίζετε. Πώς θα νιώθατε αν ξέρατε ότι το στρώμα που κοιμάστε κάθε βράδυ μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 5.000.000 ακάρεα; Αυτό όμως, δεν είναι παράξενο, αν αναλογιστείτε ότι ο πληθυσμός τους πολλαπλασιάζεται κατά περίπου 10 φορές ανά εβδομάδα. Τα περιττώματα τους, μετακινούνται συνεχώς στο κρεβάτι και έρχονται σε επαφή με όλα τα σημεία του σώματος μας. Θεωρούνται υπεύθυνα για πολλές  αλλεργικές αντιδράσεις όπως η αλλεργική ρινίτιδα, το άσθμα και το έκζεμα και επιδεινώνουν την ατοπική δερματίτιδα. Επίσης, θεωρούνται υπεύθυνα  και για το ανεξήγητο αίσθημα κόπωσης  που μπορεί να νιώθετε, ακόμη και μετά από έναν καλό ύπνο.

 

  1. Μοκέτες – Χαλιά

 

Αν έχει περάσει καιρός από τον τελευταίο βιολογικό καθαρισμό, καλό θα ήταν να αποφεύγετε την άμεση επαφή με τα χαλιά και τις μοκέτες σας. Έρευνες αποδεικνύουν, ότι ποσοστό έως και 50% των ανθρώπινων ασθενειών, προκαλούνται ή επιδεινώνονται από τον αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού. Ακόμη και αν είστε ιδιαίτερα επιμελείς με την καθαριότητα του σπιτιού σας, ένα απλό καθάρισμα, δυστυχώς  δεν είναι αρκετό. O επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών καθίσταται αναγκαίος την άνοιξη, καθώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα ατμοσφαιρικοί ρύποι, σκόνη, βρωμιά αλλά και διάφορα αλλεργιογόνα στοιχεία εγκλωβίζονται στις ίνες του χαλιού ή της μοκέτας σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι μοκέτες και τα χαλιά σας να μετατρέπονται σε επικίνδυνες εστίες μικροβίων και τοξικών βακτηριδίων που μόνο με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία των έμπειρων ταπητοκαθαριστών μπορούν να εξοντωθούν.

 

  1. Καναπέδες & Πολυθρόνες

 

Οι καναπέδες και οι πολυθρόνες, είναι εκείνα τα σημεία του σπιτιού που σας προσφέρουν τη χαλάρωση μετά από μία εξαντλητική ημέρα, όταν βλέπετε την αγαπημένη σας ταινία ή όταν απλώς χαζεύετε στην τηλεόραση. Επίσης όταν θέλετε να ζεσταθείτε μπροστά στο τζάκι, διαβάζοντας το βιβλίο σας. Έχετε αναλογιστεί ποτέ πόσες ώρες έχετε περάσει εσείς, η οικογένεια και οι φίλοι σας σε αυτό το καθιστικό ; Φανταστείτε τώρα πόσοι μισό-εξαφανισμένοι λεκέδες, σκόνη και μικρόβια καταλαμβάνουν τα έπιπλά σας ! Ειδικά, στην περίπτωση που ¨μοιράζεστε¨ τη θέση σας στον καναπέ με το αγαπημένο σας κατοικίδιο, θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά τον οικιακό βιολογικό καθαρισμό, καθώς αυξάνεται ο κίνδυνος μετάδοσης εξωπαρασίτων, όπως ψείρες και τσιμπούρια.

 

Μήπως λοιπόν, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα γενικό οικιακό βιολογικό καθαρισμό, δρώντας προληπτικά σε όλα τα παραπάνω;

 

Διαλέξτε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας  και κλείστε τώρα ραντεβού με ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας !